中文   |   English

  • Home page
  • Product
    Product
    Fuzhou Kunte Metallurgical Equipment Co., Ltd. specializes in the design, manufacture, installation, commissioning and transformation of non-ferrous strip processing equipment. Its main business is stand-alone equipment and related accessories for non-ferrous metal strip and foil processing and finishing equipment. The company adopts foreign advanced technology and design concepts in the same industry, and the products have relatively superior cost performance.
    Regard product quality as life
  • solution
  • Technical Services
    Technical Services
    Fuzhou Kunte Metallurgical Equipment Co., Ltd. specializes in the design, manufacture, installation, commissioning and transformation of non-ferrous strip processing equipment. Its main business is stand-alone equipment and related accessories for non-ferrous metal strip and foil processing and finishing equipment. The company adopts foreign advanced technology and design concepts in the same industry, and the products have relatively superior cost performance.
    Regard product quality as life
  • news
    news
    Fuzhou Kunte Metallurgical Equipment Co., Ltd. specializes in the design, manufacture, installation, commissioning and transformation of non-ferrous strip processing equipment. Its main business is stand-alone equipment and related accessories for non-ferrous metal strip and foil processing and finishing equipment. The company adopts foreign advanced technology and design concepts in the same industry, and the products have relatively superior cost performance.
    Regard product quality as life
  • about us
    about us
    Fuzhou Kunte Metallurgical Equipment Co., Ltd. specializes in the design, manufacture, installation, commissioning and transformation of non-ferrous strip processing equipment. Its main business is stand-alone equipment and related accessories for non-ferrous metal strip and foil processing and finishing equipment. The company adopts foreign advanced technology and design concepts in the same industry, and the products have relatively superior cost performance.
    Regard product quality as life
  • contact us
    contact us
    Fuzhou Kunte Metallurgical Equipment Co., Ltd. specializes in the design, manufacture, installation, commissioning and transformation of non-ferrous strip processing equipment. Its main business is stand-alone equipment and related accessories for non-ferrous metal strip and foil processing and finishing equipment. The company adopts foreign advanced technology and design concepts in the same industry, and the products have relatively superior cost performance.
    Regard product quality as life

News

新闻资讯

Check category
/
/
What are the main forms of metal structures

What are the main forms of metal structures

  • Categories:News
  • Author:
  • Origin:
  • Time of issue:2021-10-09 13:05
  • Views:

(Summary description)1: What are the main forms of metal structures? Answer: There are frame structure, container structure, box structure and general component structure.

What are the main forms of metal structures

(Summary description)1: What are the main forms of metal structures?
Answer: There are frame structure, container structure, box structure and general component structure.

  • Categories:News
  • Author:
  • Origin:
  • Time of issue:2021-10-09 13:05
  • Views:

1: What are the main forms of metal structures? 
Answer: There are frame structure, container structure, box structure and general component structure.
2: How many parts can the riveting operation be divided into according to the nature of the process?
Answer: Divided into material preparation, lofting, processing and forming, assembling and connecting.
3: What are the connection methods of metal structures?
Answer: There are riveting, welding, riveting and welding mixed connection, and bolt connection.
4: Riveters belong to (thermal processing category) in the machinery manufacturing industry.
5: What is thermal processing?
Answer: The metal materials are all or partly heated and processed into shapes.
6: What is the main structure of the truss structure?
Answer: Take the profile as the main body.
7: What is the main structure of the container structure?
Answer: It is mainly based on sheet metal.
8: The box structure and general structure are made of a mixture of (sheet) and (profile).
9: Material preparation refers to the preparation of (raw materials) and (parts blanks).
10: Steel plates and profiles can cause deformation during the process (transportation, hoisting, storage).
11: The deformation of the steel will affect the normal operation of the parts (lifting, blanking, gas cutting) and other processes.
12: If the deformation of the part produced during the processing process is not corrected, it will affect the structure (correct assembly).
13: The deformation caused by welding will reduce the assembly (precision), causing additional stress in the steel structure, affecting ( The strength of the component).
14: The deformation of flat steel includes (bending, twisting, combined bending and torsion deformation).
15: According to the arrangement of the shaft roller and the position of the adjusting roller, what kinds of multi-roll straightening machines can be divided into?
Answer: It can be divided into parallel straightening machine for upper and lower roller rows and tilt straightening machine for upper and lower rollers.
16: What are the heating methods for flame correction?
Answer: Dotted, linear and triangular heating.
17: What factors determine the effect of flame correction?
Answer: It is determined by the heating position and heating temperature.
18: What are the corrective methods?
Answer: Mechanical correction, manual correction, flame correction, high frequency heat realignment.
19: What is the first process of making metal structures?
Answer: Lofting and numbering is the first process of making metal structures.
20: What are the effects of stakeout and numbering on the product?
Answer: It will directly affect the quality of the product and have a direct impact on the production cycle and cost.

Working range of slitting machine
Working range of slitting machine
Time of issue : 2021-10-22 11:29:00
Slitting machine equipment is widely used in cold rolling, strip steel, welded pipe, steel grating, etc. , And other mechanical equipment. The slitting flat steel production line produced by the company is widely used in steel grating manufacturers.
See more information
Slitting machine equipment is widely used in cold rolling, strip steel, welded pipe, steel grating, etc. , And other mechanical equipment. The slitting flat steel production line produced by the company is widely used in steel grating manufacturers.
Control points of flying shears
Control points of flying shears
Time of issue : 2021-10-22 11:28:00
1.1 The blade reversely rotates from the 180° waiting position to the 70° starting position of the cutting.
See more information
1.1 The blade reversely rotates from the 180° waiting position to the 70° starting position of the cutting.
Uncoiling line----Shearing machine
Uncoiling line----Shearing machine
Time of issue : 2021-10-22 11:28:00
Plate shears (English name: plate shears; guillotine shear) is a machine that uses one blade to make a reciprocating linear motion relative to the other blade to shear the plate.
See more information
Plate shears (English name: plate shears; guillotine shear) is a machine that uses one blade to make a reciprocating linear motion relative to the other blade to shear the plate.
Previous page
1
2
4

0591-87831909

Online time:09:30-05:30

zxz111999@163.com

We look forward to hearing from you

HX TRACKER

0591-87831909

zxz111999@163.com

Room 518, Huacheng International South Building, Fuzhou, Fujian

Copyright © 2021 Fuzhou kunte Metallurgical Equipment Co., Ltd 闽ICP备09002704号 Powerby:300.cn